lauantai 20. helmikuuta 2010

Kevään keikkakalenteri


Huomenna klo 12-16 Mäykynen ja Elli edustavat Bengalikissayhdistystä ja esittelevät bengaleita Vantaan Jumbon Faunattaressa. Paikalla ovat myös Tara-neiti ja Baru-herra. Tara on ruskeatäplikäs kuten Elli ja Mäykynen, mutta Baru edustaa lumiväriä ja on tarkemmin ottaen hopeatäplikäs himalajanaamio.

Faunatar näyttää sivuillaan mainostavan bengalia kissana, jolla on villi ulkonäkö, mutta ihastuttava luonne. Henkilökunnan täytenee vielä huomenna aamulla keskustella tuosta luonnepuolesta Mäykysen kanssa. Välillä se toki on ihana, mutta joskus sitten taas ehkä jotain muuta, jos fanit alkavat käydä liiaksi herran hermoille. Ellin käyttäytymisestä julkisella paikalla ei ole mitään tietoa, mutta neidin kohdalla voi aina vedota siihen, että ikää on vasta niin vähän. Laskemme sen varaan, että pennut saavat kaiken anteeksi herttaisella ulkonäöllään. Valitettavasti Ellikin osaa usein laskea tämän seikan varaan. Neitiä ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua sylimussukaksi, vaan nostelu aiheuttaa lähes poikkeuksetta hirveää räpiköintiä ja usein myös kiukkuista mäykynää. Harjoiteltu on, mutta saa nähdä, miten neiti saadaan näyttelyssä esiteltyä tuomarille, jos rimpuilu ei vähene. Tätä ajatellen huominen on oiva tilaisuus nähdä, miten sylissä viihdytään kodin ulkopuolella. Saattaa olla, että uudessa ja oudossa ympäristössä tuttu syli on kivempi kuin kotioloissa, missä on sata ja yksi mielenkiintoisempaakin asiaa.

Ellin kalenterissa on huomisen Faunatar-visiitin lisäksi Turokin näyttely Turussa lauantaina 27.3 ja Rurokin näyttely Helsingin Messukeskuksen PetExpo-tapahtumassa lauantaina 24.4. Kummassakin näyttelyssä Elli on pentuluokassa. Vielä Rurokissakin ikää on neidillä pari päivää vaille kuusi kuukautta, joka on pentujen yläikäraja. Myös Mäykynen on paikalla Rurokissa, mutta Turkuun herra ei lähde, koska viimekertaisella matkalla Mäykynen varsin selväsanaisesti kertoi, etteivät pitkät automatkat miellytä. Vielä pohdinnan alla on Riihimäellä 3-4.4 oleva TICA:n Cats & Catkins Show. Joskus pitäisi käydä kokeilemassa TICA-näytelmää, mutta mennäkö tänne vai jonnekin muualle, sitä ei ole vielä päätetty.

5 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Harmi kun en enää asu Suomessa, olisin tullut katsomaan näitä ihanaisia heti :)

Olin ihan varma, että Suvi repisi eläinlääkäriltä silmät päästä kun sitä vietiin steriloinnin jälkitarkastukseen. Hämmästyksekseni kissa käyttäytyi kiltisti, joskin oli pelosta jäykkänä. Ehkä Ellikin osaa olla vieraskorea ;)

Zepa kirjoitti...

He edustaa bengaleita erityisen mallikkaasti! Mmmm, Rurok kalenteriin, on geopoliittisesti tarpeeksi lähellä...

sitruuna kirjoitti...

Meillä on osin samat kalenterit. Epun kanssa ollaan Turokissa, tosin molempina päivinä (päästään taas hullua pianoterroristia pakoon hotelliin viikonlopuksi) ja myös Rurok on harkinnassa, sinne tosin vain yhdelle päivälle, koska jos Turku menee putkeen, on varaa enää yhdelle kotimaiselle sertille.

Tasha kirjoitti...

Ähh, harmi kun en saa mistään kyytiä Jumboon.(Auto ei menny katsastuksesta läpi.) Ois ollu kiva käydä katsomassa minkälaisen shown Mäykynen ja Elli pitää :)Ehkä joku toinen kerta. Ja voidaanhan me aina kuitenkin moikkailla teitä tälleen virtuaalisesti.

Lendi kirjoitti...

Toivottavasti esiintyminen sujuu :)

Gastonilla on se tapa, että kotona ei viihdy sylissä paitsi jos kävellään samalla, mutta näyttelyissä nukkuu ja oleskelee sylissä lähes koko ajan. Eli siellä tuo syli on juurikin se turvallisin ja paras vaihtoehto. Venytyksetkin sujui Jyväskylässä ihan kivasti, koska oli paljon katseltavaa, jännitti tärinän kera ja eihän siitä nyt uskaltanut mihinkään mennä ;) Itse kyllä ajattelin ennen TP:hen menoa että tässä on ainekset suorastaan luonnonkatastrofiin!