lauantai 13. helmikuuta 2010

Pahvilaatikon valtiasHerra Mäykynen ja Elli ovat molemmat kiinnostuneita pahvilaatikoista. Elli ei tosin ole vielä kunnostautunut pahvilaatikkosilppurina, mutta ehkäpä neiti vielä tämänkin jalon taidon Mäykyseltä oppii. Usein laatikoissa hillutaan sopuisasti, mutta aina välillä meillä jopa taistellaan pahvilaatikon herruudesta. Henkilökunnan mielestä täysin tarpeetonta, sillä pahvilaatikkoja on tälläkin hetkellä kolme. Kaksi isoa ja yksi pieni, jossa Elli käy aina välillä ottamassa päivätorkut. Luulisi, että noihin kaksi kissaa mahtuisi, mutta luonnollisesti molempien pitää aina olla samassa laatikossa ja mielellään vielä saman laatikon samassa kulmassa.

Halp!


12 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Aivan uskomattoman upeat kuvat - jälleen! Melkein tässä liikuttuu ja miettii omia iso + vauva muistoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hyvänen aika. :D

Zepa kirjoitti...

fight fight fight! <3

Juha Kettunen kirjoitti...

Kähinää!!1one1!

Todella hienot kuvat, varsinkin tuo jälkimmäinen. Niin täynnä tunnetta. Voisiko kissan luonnetta enää paremmin kuvaan taltioida.

sirpa kirjoitti...

Samanlaista leikkiä meidänkin kaksi bengalia harrastaa .. laatikot ja varsinkin tuo paini on mieluista!

mummi kirjoitti...

Uuh ja puh! Pakko oli nauraa taas noille kaveruksille, ja kuvaaja on ollut taas oikeaan aikaan oikeassa paikassa- huippukuvat.

Ruusu kirjoitti...

Ihanaa kuulla ja nähdä, että teillä menee niin mukavasti. Mäykynen ja Elli ovat todella löytäneet yhteisen (riehu)sävelen.
Olen iloinen teidän puolestanne. :D

Villasukka kirjoitti...

Upeita kuvia! Varsinkin tuo eka, näkee hyvin Mäykysen naamasta, miten aivot läjähtää kalloon kun Elli potkii takajaloilla leuan alle...

Anna kirjoitti...

Uskomattoman hienot kuvat!! Mäykystä ja Elli-neitiä on erityinen ilo seurata juuri hienojen kuvien ansiosta. Lahjasta menoa myös henkilökunnalta!

Nunt kirjoitti...

Huippukuvausta taas täällä :D

Anonyymi kirjoitti...

Maunolla jäi kieli hampaiden väliin ylemmässä kuvassa. Auts!

pullat kirjoitti...

JÖSSES, MÄ PYÖRRYN KOHTA..!!!