lauantai 17. huhtikuuta 2010

Yläilmojen catwalkMäykysen ilme on epäuskoinen: Mitä sintti tuolla tekee? Pikkuneiti on taas omassa elementissään eli valloittamassa paikkoja, joissa vielä ei ole käyty. Eipä ollut henkilökuntakaan oivaltanut, että kylpyhuoneen peilikaapin yläpuolella olevan loisteputken päällä voisi kävellä ja tarkkailla maailman menoa. Mistäs sitä olisikaan oivallisempi paikka seurata harjaako henkilökunta hampaansa huolellisesti. Tosin lavuaarin läheisyyteen pitäisi varmasti laittaa Varokaa putoavia kissoja! -kyltti, sillä ei olisi suuri yllätys, jos Ellin kurkistelut vielä joskus päätyisivät hiukan hallitsemattomaan alastömähdykseen.
Mäykysen oli tietysti pakko seurata perässä. Herra tyytyi kuitenkin lähinnä tarkkailemaan Ellin touhuja lasitiiliseinän päältä. Sekin oli Mäykyselle uusi valloitus ja henkilökunta oli tyytyväinen, että Mäykynen näytti ymmärtävän, että kylpyhuoneen valaistu catwalk soveltuu vain kevyille mallin mitoissa oleville pikkuneideille eikä raavaille kissakomistuksille.Kevään kuuminta muotia suoraan Espoosta: luonnollinen leopardikuosi - sopii arkeen ja juhlaan.

11 kommenttia:

sea kirjoitti...

Hehehe, toi eka kuva on niin loistava. :D

KristiinaS kirjoitti...

Olen sanaton;)

Villasukka kirjoitti...

Tosi mahtava kuva tuo eka! Meilläkin tykätään peilikaapin ja suihkuseinämän päällä oleskelusta, mieluiten tietysti silloin kun emäntä on suihkussa. Piki hyppää sinne nätisti ja hiljaa - Indy rämäyttää täysillä suihkuseinämän päälle (sellainen irtoversio), niin että koko kylä taatusti kuulee.

luolaleijona kirjoitti...

Tuohon viimeiseen kuvatekstiin on kyllä lisättävä, että on se jäljitelmä-leopardikuosi sitten ihan yhtä muodikas kuin aito bengalin turkki ;) Tai ainakin ihmisillä.

Elina V. kirjoitti...

Siis järjettömän hieno tuo eka kuva! Voin elävästi kuvitella tämän tilanteen :)

Laura kirjoitti...

Teillä ei kyllä pääse elämä käymään tylsäksi, sen verran aktiivista (rämäpäistä) porukkaa tuntuu teilläpäin asustavan. Kevään kuuminta muotia...hehheh!

Nunt kirjoitti...

Oho, eikö typyllä tassut kärventyneet?

Laura kirjoitti...

Tulin tänne ananan blogista. Kissat on <3 Mahtavia kuvia!

I'm Lacking kirjoitti...

Mun isän kissa-vanhus oli joskus kiivennyt uunin päälle. No isä oli just ottanut toisen kissan joka oli kumminkin jo jonkun verran kasvanut. Tää vanhus oli siis mennyt sitä pienempää "pakoon" sinne uunin päälle ja isä jotain selitti sille että ei se pienempi sinne pääse :D. Ei mennyt kun varmaan tunti niin tää pienempikin oli jo sinne hypännyt.

sitruuna kirjoitti...

Kauhean ystävällistä henkilökunnalta järjestää tuollaisia catwalkkeja yläilmoihin, ja vielä lattialämmityksellä!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Nunt: Piti ihan kädellä kokeilla, kun Elli yläilmoissa ensimmäistä kertaa tepasteli, mutta siis ei, lampun päällinen ei ole kuuma, ainoastaan lämmin. On siis tosiaan tuollainen sitruunan mainitsema lattialämmitys :)