perjantai 24. syyskuuta 2010

Virtuaaliminä painettuna


Vieraileva toimituskunta on saanut juttunsa valmiiksi ja painetuksi. Vauhtikaksikolla on nyt ihan oma aukeama Finnetin upouudessa asiakaslehdessä @nettessa. Mäykynen ja Elli esiintyvät Virtuaaliminä-palstalla, jossa kerrotaan verkossa viihtyvistä tyypeistä

Valokuvaaja yritti kuvata Mäykystä, koska koko jutun piti lähinnä olla Herra Mäykysestä. Ellin sinnikkyys kuitenkin jälleen palkittiin, sillä lopulta lehdessä komeilee kuva, johon myös linssilude-Elli on päässyt mukaan. Mäykystähän kuvaaja ei olisi juuri vähempää voinut kiinnostaa mutta Elli puolestaan teki parhaansa julkisuutensa eteen. Lehden kuvassa Mäykynen näyttääkin kieltä, vai näyttääkö? Saattaa olla, että herraa on hiukan lahjottu ja siksi pitää nuoleskella huuliaan.

Finnetin lehdestä ei ole saatavilla nettiversiota, mutta kaikille uteliaille ei-Finnetin asiakkaille kerrottakoon, että jutussa ei paljasteta suuria salaisuuksia.  

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

On se hyvä, että jotain on ihan painettunakin. Jos bittiavaruus imaisee bitit niin ... tai noh, voihan painettukin sana ja kuva tuhoutua, varsinkin kissallisessa kodissa . . .

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kristiina S: Kävinkin kommenttisi luettuasi heti kiikuttamassa lehden turvaan :) Elli ja Mäykynen huolehtivat siitä, että täällä bitit ovat noin tsiljoona kertaa paremmassa tallessa kuin epämääräisesti lojuvat paperit ja lehdet.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Siishtii, kamut! Elli pärjää, hyvä asenne :-)

Elämänkulkija kirjoitti...

Onnittelut lehtijulkkiksille!

pullat kirjoitti...

Olipa hauska yllätys ja kyllä siitä "etukulmasta" Elli Etikan pikkunassu ekana silmiin pilkisti (mitenniin melkein sukua julkkikselle!!);D
Arkistoidaanpa tämä lehti!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Epäilenpä että Mäykynen vain pelkäsi vieraan kuvaajan mahdollisia epäedullisia kuvakulmia? Se kuvaaja tuskin oli saanut MÄY-sertifikaattia.

Anonyymi kirjoitti...

Blogistani löytyy teille tunnustus. :)