maanantai 8. syyskuuta 2008

Pesukonetarkastaja

Laatutietoinen herra Mäykynen ei voi antaa asioiden tapahtua ilman virallista valvontaa. Tässä kuvassa on meneillään tason 2 pesukoneauditointi. Tarkastukseen kuuluu pesulaitteen silmämääräinen tarkastelu ulko- ja erityisesti sisäpuolelta sekä koemakuu rumpuun asetettujen pyykkien päällä. Tarkastaja voi halutessaan siirtää pyykkejä koneesta lattialle, jos se on pesurummun pohjan tutkimiseksi välttämätöntä. Pesukoneen luukut ja saranat tutkitaan lähinnä hajuaistiin turvautuen, ja jos painaumista löytyy nukkajäämiä, niistä otetaan näyte kynnellä tai, yksityiskohtaisempia tuloksia vaadittaessa, nuolemalla. Kaikkien pintojen ja liitäntöjen lujuus voidaan tarvittassa arvioida puremalla.

Rumpuun jätetyistä tassunjäljistä päätellen tässä taloudessa käytetty kissankarvojen lakanoistapoistoprosessi ansaitsee KISU 9001 -laatusertifikaatin.

6 kommenttia:

Orja kirjoitti...

Hyvä hyvä, olet oikealla tiellä bengaliksi! Asioiden tarkastaminen on ehdottoman tärkeää. Sissi on erikoistunut rakennustarkastukseen, mutta muidenkin kohteiden perusteellinen tarkastus sujuu sutjakasti.

Hiipi & Rakkaat Kisulit kirjoitti...

Hienoa. Meillä on virallinen sadevesipöntöntarkastaja Timo P. Kohmolainen, joka tarkastaa yhden pöntön säännöllisesti viikonloppuisin matkalla Yrjölään ja takaisin, mennen tullen. Toisinaan tehtävä vaikuttaa hänestä vastenmieliseltä piikkisin tassuin sylissä työntelyn johdosta. Noh, milloinkas työnteko niin mukavaa olisikaan.

sitruuna kirjoitti...

Niin tuttua, niin tuttua. Lisäksi tietysti ja erityisesti tarkastetaan pesutulos kuivana, eli pyykinviikkaus se vasta ilopuuhaa onkin! Puhumattakaan puhtaiden lakanoiden petauksesta...

Anonyymi kirjoitti...

Herra Mäykynen on lumonnut sydämeni. Aivan hurmaava nuori kissaherra. Hauskoja kuvia ja kertomuksia teillä täällä. Olen jo kauan haaveillut omasta bengalista, mutta valitettavasti allergia on esteenä. Haaveilen silti, että joskus vielä saisin oman pilkkuturkin, vaikka sitten allergialääkkeiden avulla.

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Ni katos Mäykystä. Jopas taas kerkesit ;o) Tulisitko tarkastamaan ja leimaamaan meidänkin koneen, se on semmoinen sukkia syövä malli, sanoo Äiskä

Täti Punainen kirjoitti...

Hienon värinen kisu!=) Meillä ei toistaiseksi olla tutkittu pesukonetta ja toivon mukaan ei tutkitakaan...=D