maanantai 29. syyskuuta 2008

Suuri syysseikkailu


Herra Mäykynen jatkaa viimeviikkoisen kissakuvahaasteen hengessä. Sunnuntai-iltapäivän kaunis syyssää innosti tavallista pidempään metsälenkkiin. Seikkailu oli niin vaativa, että herra Mäykynen nukkui koko loppuillan. Uskomatonta, mutta totta.


Herra Mäykynen, suuri vainukissa, analysoi millaista parfyymiä lähikolon hiiri käyttää. Kyllä CSI-tiimi olisi kateellinen tästä Instant KISU-NOSE 1.0 -hajuanalysaattorista.


Auringon valo kimaltelee kauniisti pedon turkissa sen syöksyessä valtaisalta kalliolta suoraan pahaa-aavistamattoman uhrin niskaan. Saaliin päivät ovat luetut, jos vain Flexin kantama riittää.


Keskellä metsää kasvoi yksinäinen auringonkukka. Herra Mäykysen suuri kiinnostus floristiikkaan tuli jälleen esille.


Metsän hiljaisuudessa ei oksakaan värähdä. Olkaa huoleti kaikki hiirulaiset ja lintuset.


Voi rähmä! Se huomasi sittenkin. Punarintapaisti jäi tälläkin kertaa vain haaveeksi.

7 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Kerrassaan upeita kuvia jälleen kerran. Mäykysen ensimmäinen "lehtikuva" ja upea punarinta kuva ovat suosikkeja.

Anonyymi kirjoitti...

Mäykysen elämää seuranneena kiinnitin vasta nyt huomiota 28.7. päivättyyn juttuun ja siinä erityisesti s-kirjaimen (?) muotoiseen raapimiskalusteeseen, jossa Mäykynen hauskasti venkoilee :) Mistä tuollaisen raapimishärvelin voi hankkia?

Hra Mäykynen kirjoitti...

Raapimishärveli on nimeltään raapimisaalto ja se on ostettu Sellon Faunattaresta. Herra Mäykynen ei kyllä koskaan ole tainnut raapia sitä, mutta muuten välillä leikkii ja joskus jopa nukkuu aallossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta!

Anonyymi kirjoitti...

Herra Mäykynen on kerrassaan hurmannut minut upeilla kuvilla ja kerrassaan viehkolla olemuksellaan. Tekstejä on aivan ihanaa lueskella. Kiitos niistä!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olen lukenut blogia alusta asti aktiivisesti mutta en ole aiemmin kommentoinut koska en sitä juurikaan koskaan tee. No nyt kuitenkin päätin poiketa tavoistani.

Ensinnäkin on annettava vuolaita kehuja hyvistä kuvista jotka epäblogimaiseen tyylin eivät ole mitään räpsäyksiä vaan todella komeaa tasoa.

Seuraavaksi on kehuttava hyvää ja taidokasta kieltä, josta muuten paistaa hauskasti, mutta melko selvästi läpi, että Mr. Mäykysen kirjuri taitaa olla tekniikan alalla...

Blogille on paha antaa risuja, kun eihän sen varsinaisesti tarvitse mitään ollakaan, mutta sanotaanko nyt vaikka parannusehdotuksia. Olisihan se kiva jos blogi hieman useammin päivittyisi, mutta erityisesti tuota erinomaista tekstiä olisi mukava lukea enemmän, vaikka tosin kuviakin on kiva katsella.

Touhukasta syksyä Mäykyselle ja hänen assarilleen!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Herra Mäykynen on ilahtunut, että niin monet jaksavat toistuvasti lukea hänen puuhasteluistaan. Henkilökuntakin toivoisi blogin päivittyvän useammin. Valitettavasti Mäykynen maksaa palkan ainoastaan suloisena hyrinänä, joten kirjureiden on lisäksi käytävä päivätyössä eikä aikaa kirjoitteluun aina jää. Herra Mäykynenhän edellyttää koko henkilökunnaltaan kirjoitustaitoa, joten tämä blogi ei ole ainoastaan yhden henkilön näppiksennaputtelun tulosta.