tiistai 17. marraskuuta 2009

Miljonääriainesta

Herra Mäykysen omaan henkilökohtaiseen sähköpostiin saapui luottamuksellista postia. Confidential-otsikoitu maili on lähetetty Norsunluurannikolta asti. Yleensä herran ihailijapostit ovat saapuneet ihan vain Suomen rajojen sisäpuolelta, mutta nyt Mäykystä on lykästänyt! Talouskriisin vuoksi Norsunluurannikon pankissa on hätä, sillä heidän suomalaissyntyinen asiakas on karistanut maalliset tomut jaloistaan ja jättänyt jälkeensä miljoonaomaisuuden, jolle ei nyt ole ketään ottajaa. Sukulaisia ei ole, mutta huolellisen selvitystyön perusteella pankin investment asset maneger on todennut, että Mäykynen olisi luotettavuutensa vuoksi sopiva henkilö huolehtimaan tästä $10,5 miljoonan omaisuudesta. Henkilökuntaa hiukan ihmetyttää, miten Mrs Foe on päätynyt tällaiseen tulokseen, mutta onhan toki myönnettävä, ettei huijaaminen kuulu Mäykysen paheisiin.

Mäykynen on jo laskeskellut, että luvatulla summalla saisi yli 14 miljoonaa pussia Mäymöriä. Herra on nyt hiukan ymmällään, sillä tuollainen ruokamäärä ei mahtuisi minnekään. Eikä postipoika varmaan jaksaisi edes kantaa pakettia. Surku. Mäykysellä on nyt sijoitusongelma. Tosin ongelmat alkavat jo siitä, ettei herralla edes ole pankkitiliä, mihin rahat voisi siirtää. Mitenköhän Mrs Foe ei ole tällaiseen seikkaan kiinnittänyt huomiota? Saattaa olla, että lööpeissä ei vielä ihan lähiaikoina komeile Mäykysen naama Suomen rikkaimmasta kissasta kertovan jutun yhteydessä.

14 kommenttia:

Furensic Evidence kirjoitti...

Kyllä Mäykysen nyt kelpaa!

sea kirjoitti...

Mäymör-bileet!

luolaleijona kirjoitti...

:"D Voin jo kuvitella Mäykysen tummanpunainen satiiniaamutakki päällä Miamorvuoren päällä istumassa, kuivattu silakka suupielestä roikkuen. Nyt on Mäykyselle osunut kyllä valtava onnenpotku!

Zepa kirjoitti...

Mä luulen, että Musta ja Harmaa voisivat auttaa 14 miljoonan vai-mitä-se-oli kissanruokapussukan sijoituksessa. Varsinkin jos ne saisi vaihtaa raksuihin, sittenhän tuo 14 miltsiä menisi viikossa :-D

Huoh. MITEN te teette noita kuvia? Tässä uusimmassa on taas sellaiset sävyt ja valo että taju meinaa lähteä katsellessa :-0

Nunt kirjoitti...

Mutta jos Mäykysestä tulisi uusi miljönääri-Jussi taikka unelmien poikamies, niin minä ainakin osallistuisin.

NalaPala kirjoitti...

Ei ole todellista :) Kyllä on Norsunluurannikolla tehty perinpohjaista tutkimista, kun on päädytty Herra Mäykyseen!
Eikö tämän suuren omaisuuden haltijalle tullut mukamas mitään vaateita, kuten vaikka lähettää 1000 € käsittelykuluihin?

Jenni kirjoitti...

Veikkaan, että Mäykynen saisi tarkistussähköpostia myös Zooplussasta, jos tilaisi kerralla 14 miljoonaa Mäymöriä. :)

pullat kirjoitti...

Jösses! En kuulkaa yhtään ihmettelisi vaikka Mäykyselle kohta tippuis kutsua Linnanjuhliin!!!
*pyörtyi*

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Siis tää on ihan epistä! Meillä vaan äiskä saa näitä tarjouksia! Voiku Mäykynen järjestäis nyt kunnon bileet. Me ainaskii tultais ;o)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Zepa: Mäykynen kiittää Mustan ja Harmaan tarjoamasta sijoitusavusta :)

NalaPala: Ei ollut mitään vaateita tässä tarjouksessa. Tosin Mäykystä pyydettiin ottamaan pikaisesti yhteyttä, jotta tarkemmista yksityiskohdista voitaisi sopia ja halutessaan Mäykynen voisi matkustaa Norsunluurannikolle selvittelemään asioita. Pitäisköhän jo varata herralle lento... ;)

Jenni: Ongelma näyttää tulevan jo siinä, että tilauslomakkeella voi teoreettisesti tilata maksimissaan 999 pakettia Mäymöriä ja käytännössä mitään makua ei saanut lisättyä koriin kuin vajaa 100 pakettia, joten hankalaa on noin ison määrän tilaus :)

pullat: Tämän vuoden kutsut on kai jo tullut, mutta ei ole täällä sellaista näkynyt :( Voi tietysti olla, että posti on hukannut Mäykysen kutsun ;)

Hipsu, Viiru ja Killi: Sanokaa teidän äiskälle, että seuraavasta rahaerästä muistaa tilata teillekin jotain kivaa.

Kati kirjoitti...

Hei,
onkos kirjeen saajaa mahdollista ihailla Turun näyttelyssä molempina päivinä vai onko herra paikalla vain jompana kumpana päivänä?

sitruuna kirjoitti...

Heeei, meille voi kans sijoittaa Mäymöriä, jos tulee liikaa. Ja jos ei kerralla voi tilata kaikkea niin voishan sitä varmaan kysyä sieltä Zooplussasta, josko sinne vois avata piikin?

Me ollaan kyllä vähän kateita - ja vissiin epäluotettavia tai jotain kans - kun ei meille vaan kukaan ole tuollaista postia laittanut. Tosin pojilla ei omaa sähköpostia olekaan, mut henkilökunnalla montakin.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kati: Mäykynen esiintyy Turussa vain lauantaina.

Sitruuna: Kannattaisi ehkä perustaa oma postiloota Maunolle ja Epulle, niin tiedä josko vaikka alkaisi tarjouksia tulemaan. Ehkä kissoja pidetään afrikkalaisissa pankeissa luotettavampina kuin ihmisiä. Mutta pidetään mielessä, että Mauno on lupautunut vastaanottamaan Mäymöriä jos ja kun sijoitusongelmia ilmenee. Mutta malttia nyt kuitenkin, ei ole rahoja vielä näkynyt täällä ;)

a baiter kirjoitti...

Hevosetkin ovat vastailleet noihin avunpyyntöihin, joten Herra Mäykynen on hyvä vaan ja ryhtyy kirjeenvaihtoon. Bait safe & have fun!