tiistai 10. marraskuuta 2009

Välilopputarkastus

Herra Mäykynen etsii ylijäänyttä tilpehööriä.

Herra Mäykysen remontista on jäljellä enää pahvilaatikkokasa eteisessä. Niin, jos siis unohdetaan, että olohuoneen lattia on vielä menossa vaihtoon ja sähkömiehen vierailuja odotetaan, jotta taskulampun käyttöä voitaisi vähentää myös yläkerrassa. Ei nyt kuitenkaan tartuta pieniin yksityiskohtiin. Remonttimies lopetti urakkansa varsinaisesti jo reilu viikko sitten ja siitä lähtien Mäykynen on taas saanut viettää leppoisaa kotielämää. Tänään remonttimies kävi kuitenkin vielä asentamassa kylppärikalusteita, sillä nimeltämainitsemattoman kylpyhuonekalustefirman tuotteet eivät kellu Itämeren yli ihan niin nopeasti kuin henkilökunta tilausta tehdessään kuvitteli.

Tänään herra Mäykynen pääsi vihdoin valvomaan remonttia. Ruuvilaatikon sisältö tuli inventoitua huolella ja Mäykynen myös seurasi, että kylpyhuoneen mittailuissa ei sattunut virheitä. Kaiken kaikkiaan Mäykynen oli erittäin tyytyväinen työhön ja voi lämpimästi suositella Espoon Laatoitus Ky:tä kaikille kotinsa remontointia suunnitteleville. Ei tässä kuitenkaan kaikki, vaan kesken asennustöiden paikalle porhalsi myös putkimies. LVI-työt ovat aina olleet Mäykysen sydäntä lähellä ja herra jopa intoutui maistelemaan putkimieheltä ylijääneet osat. Rantekno Oy läpäisi myös kirkkaasti tarkastaja Mäykysen tiukat laatuvaatimukset ja lopulta tarkastusrupeaman väsyttämä herra vetäytyi sängylle nukkumaan. Mitä sitä nyt enää vieressä valvomaan, jos hommat näyttävät sujuvan.


3 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Voi juku mitä raatamista! Me vähän luullaan, että meiltä jääpi välistä kaikki nuo jännät vaiheet... me vaan muutetaan eestakas ja katellaan laatikkovuorien kasaantumista...

Hra Mäykynen kirjoitti...

On sitä jännitystä siinäkin teillä. Kannattaa olla tarkkana ettei ne laatikkovuoret vahingossa kaadu. Jos hyppii ja silleen...

Hra Mäykynen kirjoitti...

Marika: Kiitos, kiva tietää, että herra Mäykysen suosituksista on ollut apua ja erityisen kiva, että Espoon Laatoitus Ky todettiin teilläkin hyväksi. Poistin kommenttisi ettei koko maailma käy kurkkimassa kylppäriremonttikuviasi :)