torstai 26. maaliskuuta 2009

Mäykynen mediassa

Herra Mäykynen tutkii, mitä toimittaja on hänestä kirjoittanut.

Taannoin herra Mäykynen sai haastattelupyynnön sanomalehti Karjalaisen toimittajalta Tiina Sormuselta. Tekeillä oli lehtijuttu lemmikkieläinblogeista. Sanavalmiina nuorena miehenä Mäykynen suostui mielellään antamaan asiantuntijalausunnon aiheesta ja vastailemaan muutamiin kysymyksiin.

Sitten jäätiin odottelemaan sitä joskus kevään kuluessa lehdessä julkaistavaa blogijuttua, jossa herra Mäykynen ehkä jossain sivulauseessa mainittaisiin. Tänään tuo päivä vihdoin koitti: Karjalaisen ajankohtaista-osiossa silmille hyppää Mäykynen ahmimassa vessapaperia ja pitkä juttu herran blogista. Onhan jutussa toki kerrottu myös Dilbertin ja Wilman, kahden kissataloudessa asuvan koiran blogiharrastuksesta. Netistä Karjalaisen juttua ei valitettavasti löydä ellei ole valmis maksamaan sähköisestä näköispainoksesta. Sama kertomus on kuitenkin luettavissa Savon Sanomien viihde-palstalla otsikolla: Mäy, mulla olisi ASIAA. Mäykysellä ei ole asiaan lisättävää.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jumbe, mähän jätän kommenttia nyt sitten julkkisblogiin! Vähänks siistii! Hieno esiintyminen lehdessä, Mäykynen ja palvelusväki!

Mirja kirjoitti...

Oli pienoinen ylläri, kun vanhempieni luona eilen vieraillessani selasin Savon Sanomia läpi. Yhtäkkiä tuli lehdestä vastaan melkein koko sivun kokoinen Mäykynen. Kohta sitten varmaan ollaan jo leffatähtiä ja ties mitä muuta? :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Niin se blogimaailma vaan seuraa kaikkialle :) Toistaiseksi Mäyksellä ei ole kiinnityksiä mihinkään leffaprojekteihin, joten ihan vaan sanomalehtitähtinä taidetaan jatkossakin pysyä ;)