perjantai 13. maaliskuuta 2009

Pateeta — yök!

Mmm... Mäymör

Tänään oli taas pakettipäivä. Herra Mäykysen Zooplus-tilaus saapui ja herra oli heti innolla mukana purkamassa laatikon sisältöä. Lounaaksi herralle jätetty kana-kinkkumömmö ei ollut maistunut, joten ehkä tästä syystä Mäykynen oli kerrankin kiinostuneempi laatikon sisällöstä kuin itse laatikosta. Henkilökunta valitsi laatikosta herralle päivälliseksi Miamorin kanipateeta, jollaista meillä ei aiemmin vielä ole kokeiltu. Ylipäänsä Miamorin pateet olivat uusi tuttavuus ja saattaa olla, että tilauskerta jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Herra Mäykystä kanipatee ei juuri vähempää olisi voinut kiinnostaa. Ongelmana tuskin oli kani, vaan patee: Mäykyselle maistuu paremmin pihvi ja soosi kuin tehosekoittimella tasakoosteiseksi vedetty vauvanruoka. Sen sijaan Mäymörin herkkupussukat Mäykynen tunnistaa ilmeisesti jo ulkonäöltä, sillä herra oli heti roikkumassa pussukkapaketin kyljessä. Pateepurkeillekin onneksi löytyi nopeasti uusi käyttötarkoitus: Mäykysen mielestä purkkipinot kolisevat kivasti kun niitä tassuttelee kumoon.

8 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Pakko kysyä: kuinka suuri Mäykynen on? Kuvasta päätellen noin normaalikokoisen (?) keittiöjakkaran korkuinen. Tuli yhtäkkiä sellainen olo, että nää meidän rimpulaneidit on niin kauhean pieniä, vaikka ne syökin ihan kaiken (varsinkin Kärppä, joka tunkee aina murokulholle ja leipälautaselle aterioimaan).

sitruuna kirjoitti...

No niin, Mäykynen on taas niiiin samis Maukan kanssa. Veljekset kuin ilvekset. Ei mee pateet, ei oli sisältö mikä tahansa. Pitää olla soosia ja klimppejä. Enää ei yritetä edes ostaa, kun ei vaan mee.

Mutta sen sijaan Mäymörit on alkaneet upota, oikein hyvin. Joten me kiitämme vinkistä.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Normaalikokoinen keittiöjakkarahan tuo, korkeutta 62 cm ja pahvilaatikolla vielä 14,5 cm siihen päälle. Painoa Mäykysellä on noin 5,5 kg, joka taitaa olla aika keskivertopaino herrasmieskissoille. Ulottuvuutta Mäykysellä kieltämättä on paljon ihan ilman hyppäämistäkin. Bengaleille on tyypillistä pitkänomainen vartalo.

sea kirjoitti...

Meilläkään ei pateet uppoo. Pitää olla kastiketta ja mielellään vielä extraa (vettä lisättynä). Lipilipiä pitää olla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei meilläkään syödä vauvanruokaa. Ne on ihan yöks. Jotkut pateetyyppiset sen sijaan menee, jos niissä on lihapitoisuus kohdallaan. Esim. http://www.zooplus.com/shop/cats/canned_cat_food_pouches/animonda/cans/127132

Anonyymi kirjoitti...

Meidän blogista löytyisi haaste!

Anonyymi kirjoitti...

Miten teidän Zooplustilaukset onnistuvat? Toimitetaanko kaikki tilauslistan mukaan? Meiltä jäi viimeksi 12 purkkia Schesiriä saamatta ja rahan takaisin saaminen on sitten vaikeaa. Melkein jokaisesta lähetyksestä on puuttunut purkki tai pari... Harmittavaa varsinkin kun ruoka maistuu ja sen saa sieltä halvemmalla, siis jos kaikki tilattu tulee, rahaahan tililtä lähtee kuitenkin tilatun mukaan...

Hra Mäykynen kirjoitti...

Hyvin meidän Zooplus-tilaukset ovat onnistuneet, ei me sieltä muuten jatkuvasti tilattaisikaan. Viime kuukausina on kaikki ollut kunnossa, mitä nyt joku pieni lommo joskus jossain purkissa/vuoassa. Joskus aiemmin on puuttunut pari pussia (ilmeisesti tippuneet matkalle, koska laatikko oli silloin osittain revennyt) ja niistä kiltisti palauttivat rahat. Samoin kerran yksi juomakulho on mennyt lommoille ja siitä myös palauttivat rahat. Rahojen palautukset ovat sujuneet ihan ongelmitta, kunhan vaan viitsii kirjoittaa reklamaation. Palauttavat korvaussummat Visalle. Joskus syksyllä oli myös yksi lähetys niin lommoilla, että vaikka siitä ei mitään puuttunutkaan, lähetimme palautetta ja pyysimme kiinnittämään huomiota pakkaamiseen. Silloin saimme hyvitykseksi muistaakseni jonkun -10 % alennuskoodin, jonka pystyi käyttämään seuraavassa tilauksessa. Tosi harmi juttu kyllä, jos teillä on ollut paljon ongelmia.