lauantai 24. tammikuuta 2009

Lammas on vihollinen

Hmm, mikäs tämä on?

Herra Mäykyselle hankittiin lampaantaljasta tehty tyyny ajatuksena, että sillä olisi mukava nukkua kylminä talvipäivinä tai sen päällä voisi istuskella viileillä ikkunalaudoilla saman tyyliin kuin Mauno. Mäykysellä oli kuitenkin aivan toisenlaiset suunnitelmat. Tyynyn mieto villasukan tuoksu sai herran saalistusvaistot välittömästi heräämään. Pienen hetken vaanittuaan Mäykynen syöksyi raivokaasti karvojen keskelle, puri, tempoi ja ravisteli. Sen jälkeen piti syljeskellä hetki karvoja suusta, kunnes vuorossa oli uusi hyökkäys. Kuole kurja lammas!

Tuoksuu saaliilta.

Joonakselle yritettiin kertoa, että kyseinen määkijä on jo kohdannut loppunsa ennen tyynyksi valmistamista, mutta hyökkäysten vimma ei laantunut. Myöskään muistutus sellaisesta pikkuseikasta kuin lampaan koon sopivuudesta kissan saaliseläimeksi ei auttanut. Pieni nahkasuikalekin ehti jo karvojen lisäksi taljasta irrota, ennen kuin henkilökunta katsoi viisaimmaksi siirtää tyynyn vaatehuoneen hyllylle. Onneksi meillä ei käytetä turkisvaatteita: tiedä mitä naulakossa roikkuvalle minkkiturkille mahtaisi tapahtua Mäykysen käsittelyssä.

Mäy! Loppusi on koittanut!

7 kommenttia:

-stjtr- kirjoitti...

Mäykysen kanssa ei siis kannata lähteä heinäpellon laitaan. Saavat vielä lehmätkin kyytiä. :-D

sitruuna kirjoitti...

Aahhahaa, teidän pitää ehdottomasti harjoitella sitä julkisilla liikkumista, valjaissa, ja antaa Mäykysen hyökätä jonkun heinon munkkiniemeläisrouvan inhan minkkiturkin kimppuun! Kunnon kettupoika!

Meillä lammas kelpaa pefletiksi vallan mainiosti. Joko Mauno tai sitten ikealainen lammas on tarpeeksi vieraantunut luonnosta. Tai sitten Maunon epyktiläiseen nenään ei lammas tuoksu saaliilta...

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Moro, Mäykky! Me tajuttiin vasta nyt tulla kattoo tää sun ploki. Jestas mitä kuvii! Ihan tajuttoman hienoja. Ja sit, tietenki toi ihminen meni taas sekasin, koska sä oot bengali. Se sekoaa aina bengaleista ja korateista. Pitää yrittää ymmärtää. On se ihan hyvä orja silti.

sitruuna kirjoitti...

^ Heetkinen, tais jäädä yks rotu pois tosta sekoomisesta?!?

Ja siis nytkö te vasta huomasitte tän, täähän on ihan kissablogien huippua!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Ehkä Mäykyselle olisi vain hyväksi nähdä pari ammua heinäpellon laidalla, niin tulisi varmaan se kokoerokin paremmin tajuttua. Toistaiseksi herra on nähnyt nautaa vain melkolailla prosessoidussa muodossa lautasellaan.

Jos unohdetaan kuitenkin varmuuden vuoksi tuo julkiset + valjaat yhdistelmä, kun henkilökunta ei halua nähdä lööppejä: "Tappajakissa hyökkäsi vanhuksen kimppuun".

Tervetuloa Musta ja Harmaa! Me ollaan stalkkailtu teidän blogia jo jonkin aikaa, mutta kun ei olla kommentoitu, niin eihän se ihme ole, ettette tänne ole aiemmin eksyneet.

Miirun poppoo kirjoitti...

Hah! :D

Bemary kirjoitti...

Meillä on toi saalisviettisempi katti aina noissa puuhissa, ku sille turkista leluksi tarjoaa. Viimeksi eilen illalla sai kovia hepuleita uusimman karva"häntänsä" kanssa. Ei tulis meilläkään mitään karvatyynyjen tai oikeiden turkisten pitämisestä, ku katti on niin tottunut kaikkia niihin viittaaviakin leluinaan pitämään. :p