tiistai 6. tammikuuta 2009

Paluu arkeen

Joonaksen joululoma on lopuillaan ja huomenna alkaa arkinen aherrus. Herra Mäykysen arki sujuu tosin yleensä rennosti. Lomien aikana järjestettyjä aktiviteetteja on selvästi enemmän. Jokaipäiväiset ulkoilutkin saattavat taas jäädä hetkeksi historiaan. Sen sijaan työpäivän jälkeen on mukava käpertyä toviksi henkilökunnan syliin hyrisemään tai muuten vain makoilemaan.

Viikon kissakuvahaasteessa on aiheena arki.

7 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Onpas kissalla hyvä nukkua sylissä, mutta onko sinulla niin hyvä olla? =D

sitruuna kirjoitti...

Aina on hyvä olla, kun on kissa sylissä. ;o) Meilläkin joskus Maunon takakoipi on mun korvassa, tai etutassulla se painaa poskipäätä ja silti on hyvä olla...

Meilläkin on työpäivän jälkeen hellyyttä tarjolla. Ensin eteisessä ulkovaatteita riisuttaessa pusketaan, köpsähdellään kuperkeikkana selälleen ja venytellään jalkoja vasten takajaloille nousten. Sen jälkeen on päästävä syliin ja meillä aina vähän aikaa mussutellaan sohvalla sylissä. Sitten voi jatkaa kauppakassien purkua ja muuta touhua. Mutta ensin mussutellaan.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Ei sitä mahdollista epämukavuutta tosiaan edes huomaa, kun kissa hakeutuu syliin kehräämään tai nukkumaan. Joskus on tosin tullut vatsa kipeäksi herran tarmokkaan polkemisen seurauksena ;) Mäykynen tulee syliin aamuisin ennen töihin lähtöä ja myös työpäivän jälkeen. Käytös näyttää muutenkin olevan samanlaista kuin Maunolla. Tosin kotiin palatessa Mäykynen usein ensin heittäytyy selälleen ja odottaa vatsarapsutuksia ja puskeminen sekä venyttely ovat vuorossa vasta sen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan tuo vatsarapsutusten kerjäys bengalien spesiaali vai onkohan muillakin kissoilla tuota? Mulla on ollut hoidossa muutamaan otteeseen syksyllä bengali, joka noita nimenomaisia vatsarapsutuksia haluaa hyvin usein ja heittäytyy juuri selälleen :)

En ole muilla kissoilla huomannut tuollaista käytöstä, kun ovat hoidossa olleet.

Perdita kirjoitti...

Sangen tutunnäköistä meininkiä. :)Ihana arkinen kuva ja aivan upea kattimatti!

sitruuna kirjoitti...

Kyllä Mauno-maukin ottaa mielellään vastaan vatsanrapsutusta ja asettuu valmiiksi sopivaan asentoon.

Varjoyrtti kirjoitti...

Juu tuo on kissan elämää tuo, juuri sopiva mutka tuossa kädessä, suunniteltu karvaiselle leualle.