keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Karvanvaihtoviikot


Herra Mäykynen on päättänyt, että kevät on tullut. Tai sitten vanha turkki on muuten vain alkanut kyllästyttää. Seurauksena Mäykynen on nyt jo reilun viikon kylvänyt karvojaan ympäri kämppää. Putoileehan niitä normaalistikin, mutta nyt karvoja on kaikkialla eikä herraa voi silittääkän ilman, että käsi on irtokarvojen peitossa. Kaljuus ei ole onneksi sentään alkanut vaivata, vaan turkkia näyttää riittävän tiputeltavaksi. Herra Mäykynen on selvästi aloittanut valmistautumisen huhtikuussa Myyrmäkihallissa tapahtuvaan debyyttiinsä.

9 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Kyllä se on ilmiselvää näyttelyyn valmistautumista, sillä meillä on ollut samaa ilmassa jo aiemmin ja meidän näytelmä on jo maaliskuussa. Tuo Myyrmäki on vielä harkinnassa, jos sinne nyt enää mahtuukaan.

Orja kirjoitti...

Nyt shoppailemaan avaruusajan kissaharjaa Furminatoria!!!! Meillä siskopuolen karvat harjailaan päiväittäin siihen. On typykkää mukavampi silitelläkin.

Mäykyherran debyyttiä innolla odotellaan!

pullat kirjoitti...

joo kumpana päivänä se mäykynen on myyrmäessä tavattavissa? on kai nimmarikortit jne krääsä jo painossa??!!

Kainaloinen kirjoitti...

Furminatoooooor! Mekin suositellaan sitä! Ja odotellaan herran näyttelydebyyttiä. :)

sitruuna kirjoitti...

Henkilökunnan pitää lainata jostain sellaista vuoronumerolaitetta, kun Mäykysen häkille on niin kova jono... :D

sea kirjoitti...

Ei voi olla näyttely, meillä ei semmoseen olla menossa ja pölinä on kova. Kevät sanon minä. :D

Pitäs mennä pihalle furminoimaan Anni.

Vulpes kirjoitti...

Karvanvaihtoviikot (vai olisiko jo kuukaudeksi venähtänyt ja loppua ei näy) on Kisullakin menossa. Kisu-Neidillä ei kyllä ole näyttelyitä tiedossa, vaikka toki Neiti on sitäkin kerran koittanut, mutta liekö Kisun aatoksissa sitten tiputtaa myötätuntokarvoja Pandan puolesta jolla on ensi kuussa näytelmä luvassa.

Niin tai näin, rasittavaa tämä joka tapauksessa on, kun karvoja on joka paikka täynnä ja jatkuvasti saisi olla imuroimassa. Onneksi uusi karsta on hieman helpottanut karvabuumissa ja kalaöljykuuri on aloitettu. Sitä furminaattorin hankintaa odotellessa, näillä mennään.

Myyrmäkinäyttely on muuten meilläkin pienessä harkinnassa, josko ihan niin hulluksi alkaisi että niin pitkälle lähtisi Naukulaisen kanssa näytelmään. Pitäisi kyllä pian varmaan jo päättää...

Hra Mäykynen kirjoitti...

Furminatorin hankinta on käynyt mielessä muutaman kerran, mutta jossain väitettiin, ettei sen käyttö näytelmää ennen olisi hyvä idea, kun karvamäärä vähenisi. Ilmeisesti härveli sopii sitten kuitenkin näyttelijöillekin?

pullat: Mäykynen on Myyrmäessä lauantaina, koska Kainaloinen vinkkasi, että silloin bengaleiden kuuluu olla siellä. Oheiskrääsä on kyllä vielä hankkimatta. Ehkä me yritetään pitää siellä matalaa profiilia. Näyttelijälistassakin herra on salanimellä;)

sitruuna: Jos RuRokin sivuilla oleva tieto ilmoittautuneiden määrästä on alkuunkaan ajan tasalla, mahtuu mukaan vielä paremmin kuin hyvin. Tulkaa ihmeessä tekin Myyrmäkeen.

Kainaloinen kirjoitti...

Kyllä se Furminator sopii varmasti näyttelykissallekin jos vaan muistaa pysyä kohtuudessa eikä furminoi kissaa kaljuksi. ;)