lauantai 7. helmikuuta 2009

Hiiripostia

Herra Mäykynen sai ensimmäistä kertaa elämässään omaa postia: kuoreen oli kirjoitettu Herra Mäykynen ja ihan oikea postinkantaja oli sen tuonut. Kuoresta löytyi Maunon terveiset. Mauno oli lähettänyt Mäykyselle kaksi söpöä hiirulaista kiitokseksi pahasta ruoasta, jota Mäykynen lähetti Maunolle. Tai siis Mäykysen mielestä Miamor Ragout Royal on maailman parasta einestä, mutta Maunon mielestä oli viisaampaa paastota kuin syödä moista epäilyttävää moskaa.

Herra Mäykynen on viihtynyt postinsa parissa erinomaisesti. Henkilökunnan mielestä hiirulit ovat niin söpöjä, että ne voisi säilöä hyllylle koristeeksi, mutta eihän sitä nyt voi kissansa leluja rosvota. Huovutettu viherpiipertäjä (Mus lelutus) on saanut turpiinsa jo useaan otteeseen ja nousi välittömästi lelujen TOP2-listalle laser-pointterin kanssa. Villassa on ilmeisesti vielä jäljellä sama ihanainen saaliin tuoksu kuin taannoin ostetussa lammastyynyssä. Herra Mäykynen suosittelee hiiruleita kaikille laatutietoisille ja luonnonmateriaaleja arvostaville kissoille.

9 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Hienoa että hiirulaiset kelpasivat herralle!

Meillä meni toinen pussi paremmin, se ei-kitten, oli syöty ihan kokonaan päivän aikana, joten ehkä henkilökunta uskaltautuu tilaamaan kyseistä merkkiä myös.

Sei on ainoa ruoka, jonka Mauno ahmii, muut katoavat pikkuhiljaa, joten ehkä tästä saadaan meille hyvä laaturuoka.

Villikissa kirjoitti...

Voi kun on söpösiä hiiruloita

luolaleijona kirjoitti...

Ihania hiiruja! Saako noita kaupasta vai vain lähettämällä Mauno-kissalle Miamorpostia? ;)

Mirja kirjoitti...

Villajutut on kyllä hyviä. Itse neulahuovuttelin myös tuommoisia möykkyjä, laitoin kulkusenkin sinne sisälle, kun neiti tykkää kaikesta, mikä ääntelee "tappaessa". En tosin osaa tehdä yhtä hienon näköisiä, kuin noi Maunon lähettämät. Taitaa olla ihan itse sitruunan tekemiä, ellen pahasti erehdy.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Se toinen pussi olikin ei-kitten versio, joten ehkä Maunoa miellytti sen aikuismaisempi maku.

Hiiruleita ei taida saada kaupasta, mutta Maunolta ja Sitruunalta voi tietysti kysellä, jos hiiribusineksen aloittaminen on suunnitelmissa.

sitruuna kirjoitti...

Kaupasta ei saa, joskus on toreilta tai myyjäisistä saanut, kun olen Mykkäsiä käynyt myymässä.

Noiden hiirien kanssa kun on pieni hinnoitteluongelma - hiiriä tekee yhden illassa, ja kun ihmiset ovat tottuneet maksamaan kissan leluista max 1 euron kpl niin ei paljon kannata myyntiin tehdä. Lähinnä menevät siis tutuille.

sea kirjoitti...

On kyllä söpöt kaverit! Meilläkin on huovutettuja, mutta ne on aika normihiiriä Annista.

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Meijjän Äiskä on kanssa tehny tollasii ja se sannoo sammoo kuin sitruuna, että ei niitä kannata myydä... Äiskä teki noita juttuja ihan ammatikseen ja tietää, että noissa hianoissa hiirissä on ollut iso työ.

Nuo huopajutut on meistäkii kivoja, kun ne tarttuu niin hyvin kynsiin ja niitä on kiva heitellä. Ne on myöskin kevyitä ja Äiskä sanoo, että niistä ei jää isoa tassunjälkeä maapallolle. Mitä se sillä sitten tarkottaneekin.

(Myö jouvuttiin poistamaan tuo edellinen kommentti, kun Äiskän käpälät on vähän jäykät ja se teki monta kirjotusvirhettä)

Mari kirjoitti...

Onpas suloiset hiirulaiset!! :)