perjantai 18. heinäkuuta 2008

Kissakuvahaaste 74: VirikeHerra Mäykynen osallistuu ensimmäistä kertaa kissakuvahaasteeseen. Kyseessä on blogi, joka tarjoaa viikon tai kahden välein aiheen, johon sopivia kuvia halukkaat voivat julkaista omissa blogeissaan. Eräänlainen inspiraationlähde siis ja tapa esitellä omia kuviaan mahdollisesti kiinnostuneelle yleisölle. Koska Mäykynen olisi tämän blogin olemassaoloaikana ehtinyt osallistua myös edelliseen haasteeseen, laitetaan kuva joka sopii molempiin: tältä viikolta virike ja viime viikolta kynnet.

Herra Mäykyselle näyttäisi käyvän virikkeestä mikä tahansa, mikä liikkuu tai ei liiku. Eilisillan suosikki oli kuvassa näkyvä pullonkorkki, joka kuvanottohetkellä tehdyn kokeen perusteella oli kaikkein virikkeellisin. Toisin sanoen vierekkäin asetetuista "oikeista" leluista ja korkista saaliiksi joutui korkki, ja hyvähän sitäkin on kynsiä.

6 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Suloinen herra! Blogissani on jotain sinulle

L-L kirjoitti...

Tervetuloa mukaan haasteeseen.

Pullat/staff kirjoitti...

Kysymys Mäykysen staffille: Millä kalustolla valokuvaatte?

Kainaloinen kirjoitti...

Käykääpäs hakemassa meidän blogista jotain teille kuuluvaa. ;)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kuvauskalustona on Canonin EOS 30D, pari zoomiputkea, kolme salamaa ja sekalainen kokoelma kaikenlaista rekvisiittaa. Aiheesta ilmestynee joskus jotain blogiinkin.

pullat/staff kirjoitti...

Ok, hienoa! Aina mukava katsella kuvia joiden eteen on nähty hieman hmm..vaivaa! Odotellaan innolla foto-osiota sitten!!! Mäykyselle "mäyt" Pullalan tytöiltä!
ps. meidän kotisivut kokivat tänään kesäisen "värihuuhtelun", muutamia uusia juttuja ja kuviakin löytyy ;-)